Vi bruger Cookies!     

         
 X     
bullystylebulldogs 

          Avlstjeneste           

 

Vores Hanhunde står til Avlsrådighed for Tæver med DKK stamtavle og godkendte stamtavler under FCI.

 

Klik på Hundens navn for at se mere om Ham under Hanhunde. Hvor du kan finde stamtavler, fotogallerier og udstillingsresultater for hver enkelt Hanhund. Der står en tekst om den enkelte Hanhund nedenfor.

For at bruge vores Hanhunde i Avl på Dansk registrerede Tæver, skal Tæve være udstillet med min. en Very Good på min.1 dansk udstilling under DKK eller Bulldog Klubben.

Vi stiller ikke andre personlige krav til en Tæves udseende, men vægter der imod sundheden i Tæven. Selve udseendet har ingen betydning, da der skal 2 til at danse en tango. Vigtigst i en kombination, er at man som opdrætter får sunde Hvalpe, med gode temperamenter !

Alt kommer i sidste ende an på Øjet der ser !

 

Hillplace Lincoln.


Lincoln er Engelsk Import. Han er Søn af den Verdens Berømte Top Vinder,

GBCH.Cruft Winner 2014.Kingrock Captain Cook.

Vores Brindle Dreng Lincoln er en Fremragende Hanhund af høj Kvalitet i god Standard størrelse. Han er en mild og meget Kærlig Hanhund, med en Storslået Personlighed, og er en Sjov Dreng med meget energi. Han bor til daglig i Vordingborg hos Merete & Thomas Bukhave.

Lincoln er FCI gruppe 2 testet, ligesom han er røntgen fotograferet. Alle avlsgodkendte tæver er velkomne !
Årets Bulldog 2013 + 2014.

Ch.Nobozz Red Rock

 

Vores Rocky er en Fremragende Hanhund af høj Kvalitet i god Standard størrelse. Han har kraftig Knogle masse, og en stærk kompakt kropsbygning, med gode frie bevægelser. Hans hale er fri og bevægelig i korrekt lige længde. Rocky har et Flot bemærkelsesværdigt hoved som han med fordel giver videre i avlen. Han er aktiv og nyder at bruge sig selv på mange Niveauer, hvor han dagligt, kan bruge timer på lege med Husstandens andre Bulldogger.

Rocky er Champion Reproducer.

 

 

Bullystyle's Envy It All 

"Zane"

 

Zane er indgået i den Danske Avl i 2011. Hvalpe efter Zane kan ses i Udstillingsringen rundt om på Danske Udstillinger. Den første Hvalp som er Udstillet, er Tornhøjgård's Gaja som klarer sig godt i Udstilling. Zane er en atletisk type, med frie gode bevægelser. Han er en sund, stærk, sporty type, med et Top temperament. Zane er en mindre kompakt Bulldog og kan med fordel bruges på korte kompakte tæver, med mere volumen end Ham selv rummer. Han har fri bevægelig hale, og er født Naturligt. Hvor han kommer fra en linie af selvfødende tæver på Moders side. Zane er en dygtig Agility Hund med et højt energi niveau, Han elsker og har behov for at bruge sig selv.

 

 

Bullystyle´s Je suis Charlie

"Charlié "

 

 

Ved interesse i brug af en af vores Drenge venligst kontakt os på mail

eller telefon 0045 27 26 83 13

Med venlig Hilsen  Tasha, Klement & Jeanette Andreasen

Team Bullystyle's

 

 

CH.Bullystyle´s Beyond Brilliant

 

 

Opdateret 30/08/2016