Vi bruger Cookies!     

         
 X     
bullystylebulldogs

 

 

 Lidt om Os

 

 

  

Først vil Vi præsentere os selv.

Vi er en Familie på 3, Samantha, Tasha & Pia Jeanett Andreasen.

Vores Kennel er en lille Stueopdræts kennel, hvor Vores Bulldogger bor inde i huset sammen med Os. De er først og fremmest Elskede familie Hunde, men er samtidig også Udstillingshunde som trænes og plejes herefter.

Vi huser racerne Fransk & Engelsk Bulldog som er to helt igennem vidunderlige racer som begge stiller store krav til deres ejere om Kærlig Opmærksomhed.

Den Engelske Afdeling bor med Pia Jeanette & Samantha Andreasen i Tureby på Sjælland, i et Idyllisk Stråtækt hus med et par tusinde kvadrat meter grund, Hundene bruger til at boltre sig på.

Den Franske Afdeling bor med Tasha Andreasen & Thomas Rydstrøm i Blangslev ved Næstved. De bor på en nedlagt Landsbrugs ejendom med  stor Hus og have til Hundene.

Nogle af Vores Bulldogger er Udstationeret til andre Familier, hvor de bor fast, dog indgår nogle i Avlen.

Vi har igennem mange år haft Bulldog opdræt. Hvor Vi fik vores første Amerikanske Bulldog importeret fra USA tilbage i 1990, og som idag stadig ligger i mange Danske AM Bulldog stamtavler. Første gang i Udstillings ringen var på det Først holdte Danske Show for Racen Amerikansk Bulldog. Tæven La Toya Ejet af Os, Vandt Bedst I Race (BIR), handlet af Pia Jeanette Andreasen, det var i år 1993 !

Vi fik vores første Engelske Bulldog i 2003 og i 2007 fik Vi de første 2 Franske Bulldog.

Vi håber Du nyder dit besøg på Vores hjemmeside !

Med venlig Hilsen

Team Bullystyle´s. 

Samantha, Tasha & Pia Jeanette Andreasen. 

 

    

Her er Vores Historie i Dansk Kennel Klub og Engelsk og Fransk Bulldog.Med en dybere fortælling om Hvem Vi er,længere nede under fotografier og teksten her !

I 2007 skiftede vi Kennelnavn fra PKA's Pretty Bulldogs, til Bullystyle's. Vores første Kennelnavn var så langt at det ikke overlod mange anslag til selve hundens navn, derfor et navneskift.

Vores fælles Lidenskab er Udstillinger, som Vi bruger al Vores fritid på. Vi er medlem af Dansk Kennel Klub, Bulldog Klubben og Federation Cynologique International.

Avlsmålet i Vores opdræt er at avle så sunde racetypiske Bulldogger som muligt. Bulldogger med det kendte milde temperament som er en velkendt side ved en Bulldog.

De blodlinier som Vi foretrækker kommer fra gamle Verdenskendte Engelske linier.

Vores avlsmål er Kvalitet og ikke Kvantitet.

Vi kører et avls samarbejde med få udvalgte kenneler,som blandt andet har nogle af de samme blodlinier. I Sverige samarbejder vi med Maria Olsson & Britta Möllerström fra Kennel Gold Bullies.

I år 2010 har vi opnået at vinde Titlen Årets Opdrætter i Bulldog Klubben. Københavns Vinder og Dansk Race Vinder i Dansk Kennel Klub med Vores Prægtige hanhund Iceglint I'm Canute.

2 af Vores hanhunde,Iceglint I'm Canute og Bullystyle's Beyond Brilliant opnåede deres Danske Championat Titel i år 2010.I starten af 2011 blev Bullystyle's Back In Business Dansk Champion.DKCH.Bullystyle's Beyond Brilliant blev Svensk og International Champion.Samt blev Bullystyle's Darling Deluxe i Oktober 2011 Tysk Junior Champion. Nobozz Red Rock har som de andre Hanhunde klaret sig Fortræffeligt !

Inden hans andet leveår, havde han opnået 5 danske CAC. Nobozz Red Rock opnåede sin Danske Champion Titel i 2013.

Alt i alt har 2010-2013,været 3 Suveræne Udstillings år og også de 3 år,hvor Vi har Høstet Gevinsten af Vores Avlsarbejde og Valg af Importer.Ikke mindst var årene før dem,også år,der med til at Hundene,opnåede diverse certifikater,på vejen mod Deres Champion Titler.

2012 - 2013 har til dato været mindst lige så succesrigt,med Nobozz Red Rock,der har så megen Kønspræg og Ustråling,at Han kan imponere selv den mest kritiske Race Specialist Dommer.Rocky er en Ener og bestemt en Hanhund vi er lykkelige for at være ejere af !

Rocky optjente Point nok til at Vinde Titlen Årets Bulldog 2013 & 2014 i Bulldog Klubben. Bullystyle´s Hoochie Mama blev i 2015 dansk og svensk Champion. Hun er stadig aktiv i udstilling og er nu tæt på sit Klub & Internationale championat.

Lejlighedsvis tilbydes Hvalpe til salg for rette Familiehjem og til Udstillere. Lige som Udstationeringer, kan forekomme.

Vi håber Du nyder dit besøg på Vores hjemmeside !

Med venlig Hilsen

Samantha, Tasha & Pia Jeanette Andreasen.

 

Pia Jeanette med Hooch.

 

Pia Jeanette med Rocky.

 

Tasha med Canute 5 Uger gammel.

 

Samantha med Beté.

 

                        

Pia Jeanette med Signorina Rosso.      Tasha & Teddy Kysser.

Her er lidt indsigt i lidenskabelig Bulldog Opdræt,med henblik på at opdrætte Racetypiske Kvalitets Bulldogger.Som Bulldog opdrætter skal man ikke forvente at tjene store penge på sit opdræt.For at hente penge på Bulldog opdræt,kræver det mange avlstæver,modsat os der kun har få.Her snakker vi mange avlsdygtige Tæver.Når en Tæve er færdig i Avl,vil Hun blive boende hos Os og Udstilles tit efterfølgende.

Hvalpe opdrættet hos os,opdrættes inde i stuen hvor de er i centrum for opmærksomhed og kærlighed.Der spares ikke på noget.Hvalpene ligger under varmelamper i store hvalpekasser imellem bløde dyner og tæpper.Disse skiftes og vaskes dagligt.Hvalpene ligger ved Tævemor og dier til deres tænder er så spidse,at Tæven selv siger fra.Fra deres 2-3 leveuge,supleres Hvalpene med blendet flydende special foder,sammensat af os selv.De fodres med den speciele foderblanding indtil de flytter hjemmefra.Ved siden af foderblanding,serveres der tørre hunde kugler af Høj Kvalitets produkter.

At opdrætte Bulldog hvalpe,er for Vores vedkommende en dyr fornøjelse,som kun planlægges hvis Vi selv skal have Hvalpe til fremtidig Udstilling.Vi er i Bulldog opdræt,fordi Bulldogger er vores Store lidenskab og De fylder hele Vores liv.Hverdagen med Bulldogger er Unik.Vi kan ikke forestille Os et liv uden dem.

Lige som os selv,elsker Vores Bulldogger også at deltage i Udstillinger,hvor de er i centrum for alt.For at opnå vindere,har vi en bestemt avlsstrategi som ser ud til at holde stik for os.Denne strategi har torn høje omkostninger,som efter egne Personlige erfaringer,har vist os forskellen på Udstillings Kvalitet og almindelig familiær kvalitet.Her snakker Vi udseendet af Bulldoggen,altså skal det racetypiske være tydeligt !

Sundhed og Temperament vægtes først og højest ! Alt andet er bonus ved opdræt.

Er Vores Bulldogger bedre end andre,kan nogle spørge Os ? NEJ selvfølgelig er de ikke det ! De er valgt ud fra Personlig smag.Selv har Vi posted mange penge i egne Bulldogger.Al sammen i håb om at opnå at få, "Alt i Et´" afkommet.Her med ment,skal Sundhed,Temperament og Udseende være i Top.Hvad vi selv mener at have opnået, med stor selvtilfredsstillelse,med diverse Championat Titler på egen opdrættede Bulldogger.

Disse Titler har betydning for Alle Seriøse Udstillere !

Der ved valg af Hvalp til fremtidig Udstilling,selvfølgelig kigger ind til om forældredyrene er Højt præmierede,eller kun avlsgodkendte.Opdrætterne bag vore valgte blodlinier,er som nævnt,gamle Engelske opdrættere,der adskillige gange har haft en Engelsk Top Vinder,som har reproduceret sig selv i bedste stil.Med Vores avlsstrategi,hvor målet er Kvalitet,og ikke Kvantitet,er opdræt tit en udgift.Dem der fejlagtigt tror at Bulldog opdræt,giver store overskud,kan blive kedelig overrasket.Stræber man efter opdræt af Racetypiske Bulldogger hvor Udstillings Kvalitet ønskes fremavlet,er udgifter som reglen større end indtægter ! Det ved Os,der har opdrættet adskillige kuld med 1-3 hvalpe i.

At være Bulldog Udstiller/opdrætter på den måde Vi er det på,  en Livsstil og ikke et levebrød !

 

                 

Tilbage

  


Opdateret 30/08/2016